Tuesday, September 3, 2013

Happiness

Happiness

Banyak meaning nya, different for each person. And in every way there is happiness, even in small things. Happiness buat gue itu saat g ngerjain sesuatu yang g suka dan suka2 g gimana ngatur nya. Happiness buat g juga bisa artinya saat g sedang tiduran, baca buku bagus bermutu sama musik seharian. That is the best things ever for my own sake. Se sederhana itu? Iya! Hal kecil nan sederhana bukan berarti ga bisa menciptakan hal yang luar biasa kan?
How about another happiness? Hmmmmm.... I like helping people, asalll yang ditolongin tau diri. :)
When you help other people there is one feeling that words fail me. Mostly when they said "thanks" after that. Dan jangan ragu buat nolong orang, jangan negatif thinking nolong orang dijalan takut malah dijahatin. The world is not that cruel baby, banyak yang beneran susah dan kalau pun yang lo temui itu bukan beneran susah malah jadi nipu lo. Let it be....... Karma mereka yang buruk, karma lo tetep bagus malah mungkin lho mungkin malah pahala lo lebih gede. Everything possible right??
Happiness with your friends, hmmmmmmm..... there is so many things I can say about this. Kalo buat g, temen g seneng aja g udah seneng tanpa harus g nya juga ngalamin. Friends mean everything for me. Saat misalkan temen g dapet pacar meskipun bukan g ya tapi tetep g bisa ngerasa seneng terharu tanpa sedikit pun iri, really I mean it. Kenapa bisa? Because I know they're deserve happiness of love. Saat bisa bantu temen g yang susah pun bikin g ngerasa berapa pun atau apa pun yang g keluarkan itu mean nothing at least they are happy. The most precious moment for me is when they can smile after the strom because of me. That is happiness.
For family????? asalkan mereka appreciated for what I did it should be fine. That's all. Bisa jadi kebahagian terbesar g juga kalo mami sama papa bisa bangga sama apa yang sudah g lakukan dan g raih. Akhirnya menjadi sesuatu yang bisa mereka banggakan di depan orang lain dan saudara2 lain nya. Itu akan jadi kebahagian terbesar g yang masih g usahakan raih. 
At last, lovers? Hmmmmmmmmmmm..................... I don't know. I don't exactly remember what happiness I got from lovers. Se miris itu, iyess semiris itu. Tapi untuk patokan kebahagian apa yang mau dari seorang pacar yahh g udah ada bayangan dikit. 
I want my man always be there for me and accept me for what I am. Never changing me to be someone he want to. Listening when I'm babling, grumble and talking. Make me laugh, always. Trust me. Like spending time with me doing stupid things or doing nothing. Can enjoy the silent with me. And be honest to me. Too much? I don't give a shit! I deserve better, everyone deserve better or even more! Hahahahahahaha.....
Happiness is something that make you want to live better... :)

0 comments:

Template by:
Free Blog Templates